Защо е важно пътната помощ да бъде денонощна?

Репатрачните услуги са много важни за всеки водач на автомобил. Дори да притежавате най-нов модел автомобил нямате гаранция в каква ситуации можете да попаднете.

Пътна помощ се използва, когато автомобилът е аварирал или пък катастрофирал. При тежки или верижни катастрофи обикновено след пристигане на полиция на мястото се почиства пътя, за да се нормализира движението. Изнасянето на катастрофиралите автомобили става, чрез репатрак.

Пътната помощ трябва да бъде денонощна, тъй като инциденти и повреди могат да се случат по всяко време на денонощието.

Най-страшно е да закъсате късно вечерта на слабо населено място. Погрижете се да откриете пътна помощ, която трябва да бъде денонощна, също и да оперира в цяла България. Когато се обадите на пътна помощ, можете да бъдете по-спокойни и да изчакате вътре в колата.

Ние се допитахме до наш клиенти, който сподели мислите си относно обслужването от Давид Транс. Ние проведохме следното кратно интервю:

Давид Транс: – Защо Ви беше нужна пътна помощ от Давид Транс?

Клиент: – Колата просто спря. Отбих я в аварийната лента и нямах представа какъв е проблемът. Свързах се с Вас и бях очарован от обслужването. Мислех, че ще чакам страшно много на тъмно, тъй като това се случи късно вечерта, но колегите Ви дойдоха много бързо.

Давид Транс: – Бяхте ли доволни от услугата?

Клиент: – Да. Вашите колети натовариха колата на репатрак без да участвам в качването й. И друг път ми се е случвало да ползвам репатрачни услуги, но за първи път всичко стана толкова лесно.

Давид Транс: – До къде беше репатрирана колата?

Клиент: – Колата беше оставена точно пред автосервиза, където обикновено водя колата си.

Давид Транс: – Мислите ли, че е полезно да репатрираме денонощно?

Клиент: – О, да! Това е изключително важно, тъй като през деня мога да повикам и някои приятел да ми помогне, но вечерно време си сам.

Давид Транс: – Бихте ли препоръчали услугата на Ваши познати?

Клиент: – Да, вече го направих.

Ние работим денонощно и репатрираме Вашия автомобил до посочен от Вас адрес, а ако е нужно можем да Ви препоръчаме сервиз.

 

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт.
Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност!