Логистични услуги

Давид Транс ЕООД

„Давид Транс“ ЕООД предлага превоз на групажни и цели пратки, комплексни спедиторски услуги и логистични пакетни услуги.

Мисията на Фирма „Давид транс“ ЕООД  е да обслужва растящите потребности от хладилен превоз на своите настоящи и бъдещи клиенти, които търсят транспортни решения за реализацията на хранителни продукти на местно пазарно ниво.

Наше основно предимство са изгодните ни цени и конкурентните срокове за доставка. Разполагаме с автопарк намиращ се на територията на гр. София, който ни дават гъвкавост при избора на транспортно средство за поверената ни пратка.

Офисът ни се намира на територията на град София, но това не би възпрепятствало превоза на Вашите стоки в рамките на цялата страна, без значение какъв е видът на повереният ни товар. Вашите стоки и пратки, ще бъдат доставени напълно безопасно и безпроблемно, независимо от това е коя част на страната се намира получателят им. Ще се погрижим грижим, товарите ви да пристигнат невредими и на време на посочените от Вас  адреси за доставка. 

Нашият екип ще достигне до вас без значение къде се намирате вие или до къде трябва да се транспортира Вашият товар, защото ние нямаме граници, за да удовлетворим всичките Ви изисквания, като наши клиенти и да сме максимално полезни.

Агрегатите на хладилните камиони на „Давид транс“ ЕООД са снабдени с букси, които при необходимост могат да се включват в електрическата мрежа.

На всеки камион е монтирана GPS система за постоянно проследяване на маршрутите.

Хладилният транспорт е важна част от превоза на хранителни и нехранителни стоки. Чрез него ние осъществяваме транспортирането на бързоразвалящи се стоки, които имат кратък срок на годност на плюсова температура.

„Давид Транс“ ЕООД предлага превоз на групажни и цели пратки, комплексни спедиторски услуги и логистични пакетни услуги. Наше основно предимство са изгодните ни цени и конкурентните срокове за доставка. Разполагаме с автопарк намиращ се на територията на гр. София, който ни дават гъвкавост при избора на транспортно средство за поверената ни пратка. Ще се погрижим, товарите ви да пристигнат невредими и на време на посочените от Вас адреси за доставка. 

Нашият екип ще достигне до вас без значение къде се намирате вие или до къде трябва да се транспортира Вашият товар, защото ние нямаме граници, за да удовлетворим всичките Ви изисквания, като наши клиенти и да сме максимално полезни.

Стоки, за които трябва специален температурен режим:

Ние предлагаме:

За „Давид Транс“ ЕООД няма невъзможен товар, нито невъзможна дестинация!  – свържете се с нас на посочените телефони или изпратете запитване за оферта като кликнете на бутона по-долу.

Изпратете запитване за оферта и ще се свържем с вас!

Запитване за оферта:

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт.
Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност!