Пътна помощ в София и страната

Давид Транс ЕООД

Фирма "Давид транс" ЕООД предлага пътна помощ в София и страната.

При необходимост от пътна помощ в град София и на територията на страна, „Давид Транс“ ЕООД е на Ваше разположение по всяко време на денонощието. Предлагаме опция за превоз на леки автомобили, бусове, джипове, влекачи, строителна техника и други.

Екипът на „Давид Транс“ ЕООД е съставен от професионални водачи на МПС, които ще Ви помогнат във всяка ситуация и ще дадат най-доброто от себе си за да Ви обслужват по най-добрият начин. Доверите ли се на нашият екип бъдете сигурни, че повереното ни МПС ще бъде в сигурни ръце. Екипът ни е надежден при всяка възнинала ситуация и даваме 100% гаранция за сигурност и високо качество на предлаганата услуга. При нас ще намерите ниски цени за лицензирана пътна помощ и големи отстъпки за редовни клиенти.

Пилотен автомобил

Ние предлагаме услугата „Пилотен автомобил“ – В случай, че в повреденото МПС сте трима или повече пътници, ние ще Ви осигурим допълнителен автомобил (освен пътната помощ) в който ще могат да се настанят останалите пътници от превозното средство. С тази допълнителна услуга всеки от пътниците ще бъде превозен до желаната крайна дестинация.

транспортиране на МПС до КАТ

Предлагаме транспортиране на МПС до КАТ, както и да превоз на ново или употребявано превозно средство от чужбина.
Да не забравим да добавим, че освен услугите за превоз на катастрофирали или аварирали превозни средства, „Давид Транс“ ЕООД предлага още доставка на гориво, подаване на ток, смяна на гуми и малки ремонти на място.

Нашите партньори:

България Иншурънс е един от най-динамично развиващите се застрахователи на пазара и затвърждава позициите си чрез предлагане на иновативни решения в областта на общото застраховане

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт.
Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност!