Транспорт на фармацевтични стоки

Транспортна фирма Давид Транс ЕООД предлага сигурен и надежден транспорт на фармацевтични стоки в България

Транспорт на фармацевтични стоки от Давид Транс

Давид Транс е лицензирана транспортна фирма, която предлага голям набор от транспортни услуги, сред които и транспортна фармацевтични стоки в България.

Лекарствата са стоки, които трябва да се транспортират при определени температурни стойности. Някои от лекарствата съдържат определени вещества, които ги правят бързо развалящи се.

Фармацевтичните продукти са стоки, които понякога са животоспасяващи, затова те се доставят с внимание и в срок.

Видове фармацевтични продукти, които изискват температурен контрол

Според температурния контрол лекарствата се делят на следните видове:

  • Фармацевтични продукти, които се транспортират при температури между 15°С и 25°С;

  • Фармацевтични продукти, които се транспортират при температури между 2°С и 8°С;

  • Фармацевтични продукти, които се транспортират при температури между 15°С до -25°С.

Различните физични състояния на лекарствата изискват различен температурен режим за съхранение. Трябва много да се внимава при тяхното транспортиране, за да може продуктa да пристигне в срок и с нужното качество.

Защо да изберете Давид Транс за превоз на фармацевтични стоки?

Давид Транс притежава камиони, които отговарят на всички изисквания за превоз на лекарства и бързооборотни стоки. Нашите хладилни камери са най-нов модел и могат да поддържат, както положителни, така и отрицателни температури.

Хладилен транспорт извършваме на фармацевтични стоки в България, като доставяме до всички областни градове и техните общини. Камионите на Давид Транс поддържат температури от -25°С до +25°С.

Камионите ни са лицензирани и притежават всички нужни сертификати и документи, за да превозват фармацевтични и бързооборотни стоки.

При заявяването на превоз за стоки, за които е нужен температурен режим, трябва да ни запознаете добре с условията и начина на съхранение, за да можем да подготвим камион, който да отговаря на изискванията.

Нашите служители са професионалисти и можете да разчитате на правилно разпределение на продуктите, както и перфектна комуникация. Водачите на превозните средства притежават всички необходими документи, с които имат право да извършват превоз на бързооборотни и фармацевтични стоки.

За „Давид Транс“ ЕООД няма невъзможен товар, нито невъзможна дестинация!  – свържете се с нас на посочените телефони или изпратете запитване за оферта като кликнете на бутона по-долу.

Изпратете запитване за оферта и ще се свържем с вас!

 

Запитване за оферта:

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт.
Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност!